Bouwmarkt 2e verkoopcluster fase 9&10 goed bezocht

Bouwmarkt 2e verkoopcluster fase 9&10 goed bezocht

20/11/2018 - Op dinsdagavond 20 november 2018 hebben veel geïnteresseerden de bouwmarkt voor het tweede verkoopcluster van fase 9&10 bezocht. In PX organiseerde de gemeente Edam-Volendam de verkooppresentatie van het tweede cluster van 45 koopwoningen in dit laatste grote deelplan van de Broeckgouw. Ruim 200 kandidaat-kopers kwamen langs om de brochure met de ontwerpen, impressies en VON- prijzen af te halen. Met veel interesse werd de definitieve verkoopbrochure ingezien en werd de woningconfigurator gedemonstreerd.

Door de medewerkers van het projectbureau de Broeckgouw, aannemer Koopmans, Steur makelaars en nemassdeboer werden vragen van belangstellenden beantwoord en werd uitleg te geven bij de maquette van de wijk. Er bleek veel interesse in de Carré- woningen in het startersegment. Daarnaast werden er veel vragen gesteld over de luxere woningen. Ook de verkoopinformatie van de laatste 4 GPO- kavels werd uitgereikt.
 
Koopwoningen en GPO- kavels
De 45 koopwoningen die in verkoop zijn gepresenteerd bestaan uit verschillende woningtypes met VON- prijzen vanaf € 216.500. Het aanbod is zeer divers te noemen. De laatste 4 GPO- kavels werden eveneens in verkoop gepresenteerd, waarop kopers samen met hun buren hun eigen droomhuis kunnen realiseren.
 
Aanmelden keuzeavond
Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de 45 woningen of één van de vier GPO- kavels kunnen zich t/m 11 december 2018 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond voor deze kavels vindt plaats op 14 januari 2019, voor de koopwoningen op 21 januari 2019.
 
Meer informatie
Via deze link kun je direct aan de slag met de ‘woningconfigurator’. Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact opnemen met de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw.

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief