Oostrand fase 9&10

Op 25 januari 2021 presenteert de gemeente Edam-Volendam de verkoopinformatie voor 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen in het deelplan ‘Oostrand fase 9&10’ in de Broeckgouw. 

Vanwege de huidige coronamaatregelen organiseren we ditmaal geen traditionele bouwmarkt in de PX, maar bieden we op maandagavond 25 januari én dinsdagavond 26 januari de mogelijkheid om de brochures af te halen op het parkeerterrein (en bij slecht weer deels in de garage) van het projectbureau de Broeckgouw aan De Deimpt 7 in Volendam.

Op beide avonden is het tussen 18:00 en 20:00 uur mogelijk een brochure af te halen en eventueel (in beperkte mate) vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Ook is het vanaf woensdag 27 januari mogelijk de brochure tijdens kantooruren af te halen op het projectbureau.

Alle verkoopinformatie van dit deelplan wordt vanaf 25 januari ook digitaal beschikbaar gesteld. Op www.debroeckgouw.nl kunt u terecht voor de veelgestelde vragen, (concept) verkooptekeningen, technische omschrijving, concept koopovereenkomst en VON-prijzen van alle woningen. In de woningconfigurator kunt u de gevelbeelden en plattegronden van de woningen bekijken en deze zo mogelijk vormgeven met de standaard keuzeopties. Uiteraard is het ook mogelijk de brochure te downloaden.

Voor al uw persoonlijke vragen over het woningaanbod of verkoopproces kunt u het projectbureau mailen (broeckgouw@edam-volendam.nl) of bellen: 0625217813. Wanneer u meer vragen heeft en/of de maquette van de wijk wilt bezichtigen, is het mogelijk een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Inschrijven woningzoekendenlijst