Enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt Waterwoningen

Enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt Waterwoningen

11/07/2016 - Op maandagavond 11 juli 2016 organiseerde de gemeente Edam-Volendam de bouwmarkt voor 9 Waterwoningen van het type ‘Beatrix’ in fase 7&8 van de Broeckgouw. Veel geïnteresseerden kwamen langs om de brochure af te halen, waarin de definitieve ontwerpen en VON-prijzen zijn opgenomen. Ook trok de maquette van de wijk wederom de aandacht en werden vele vragen gesteld aan de medewerkers van het projectbureau.
 
Naast de informatie van de 9 Waterwoningen was er tevens informatie van 26 koopwoningen en 6 vrije kavels in deelplan Keetzijde beschikbaar.
 
Nieuw bij deze verkoopronde is dat kandidaat-kopers online zelf hun beoogde woning kunnen vormgeven via de zogenoemde ‘woningconfigurator’. Dit werd tijdens de bouwmarkt gedemonstreerd. Deze toevoeging aan de verkooppresentatie viel in bijzonder goede smaak bij de ruim 150 aanwezigen. Geïnteresseerden kunnen vanaf heden thuis zelf aan de slag met het samenstellen van hun woning.
 
Presentatie aannemer

Tijdens de bouwmarkt presenteerde de aannemer zich voor het eerst aan het publiek. De combinatie van aannemingsbedrijf C. Koning BV en bouw- en aannemingsbedrijf Lokhorst BV gaan deze woningen realiseren. Directeur Van Meegdenburg van de bouwcombinatie en wethouder Albert Koning maakten kennis met elkaar en zagen dat de gepresenteerde woningen goed werden ontvangen door  de aanwezigen.
 
Waterwoning type ‘Beatrix’
De Waterwoningen zijn gelegen aan de prachtige Waddensingel, in het verlengde van de Watervilla’s aan de Breewijd. De Waterwoningen bieden in de standaard al ruim woongenot met een beukmaat van 6 meter breed, een grote achtertuin op het westen met een berging, een 'voorstraat' én dakterras met uitzicht over de Waddensingel.
 
Aanmelden keuzeavond
Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de 9 Waterwoningen (kavelnummers 115 t/m 123) kunnen zich t/m 1 september 2016 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond wordt gehouden op maandag 26 september 2016.
 
 
Meer informatie
  • Meer informatie over de Waterwoningen vind je hier.
  • Direct aanmelden voor de keuzeavond(en).
  • Via deze link kun je direct aan de slag met de ‘woningconfigurator’.
  • Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact opnemen met de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw.

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief