Inloopavond Bouwen in eigen Beheer op 11 juli aanstaande

Inloopavond Bouwen in eigen Beheer op 11 juli aanstaande

04/07/2013 - Uit het ´woonwensonderzoek 2013´ blijkt dat veel woningzoekenden interesse hebben in een vorm van bouwen in eigen beheer, oftewel het bouwen van je eigen droomhuis in de Broeckgouw. In eerdere verkoopfases zijn zowel kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) voor rijwoningen uitgegeven, als kavels waarop vrijstaande woningen kunnen worden gerealiseerd langs het toekomstige natuurpark.

KOM NAAR DE INLOOPAVOND!
Heeft u interesse in een kavel waarop u in eigen beheer uw droomhuis mag realiseren, in welk woningtype dan ook, kom dan naar de inloopavond ’Bouwen in eigen Beheer’ om uw interesse en wensen kenbaar te maken.

U bent van harte uitgenodigd op donderdag 11 juli 2013, met een vrije inloop tussen 18:00 en 20:00 uur op het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A te Volendam.

Nieuw aanbod van GPO kavels
Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw aanbod van kavels waarop u uw droomhuis kunt realiseren, al dan niet in samenwerking met uw toekomstige buren. Na de zomer kan - bij voldoende interesse - de uitgifte plaatsvinden van GPO- kavels voor twee- en drie-onder-één-kap woningen. Deze kavels zijn gelegen in fase 6 en zijn al bouwrijp. Tijdens de inloopavond willen wij heel graag vernemen wat uw interesse is voor deze GPO- kavels en welke vragen er bij u leven.

Toekomstig aanbod bouwen in eigen beheer
Ook op de middellange termijn wil de gemeente tegemoetkomen aan de behoefte aan bouwen in eigen beheer. Dit kan variëren van kavels voor vrijstaande woningen tot rijwoningen. De gemeente wil haar toekomstige aanbod voor bouwen in eigen beheer goed afstemmen op de behoefte en de specifieke wensen van de geïnteresseerde kandidaat-kopers. Wij vinden het daarom belangrijk om met u hierover tijdens de inloopavond van gedachten te wisselen.

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief