Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

31/10/2013 - Veel mensen dromen van het bouwen van hun eigen huis. De gemeente Edam-Volendam biedt de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Na de eerdere succesvolle verkoop van (starter-) GPO- kavels in fase 2 & 4 en vrije kavels langs het natuurpark, wordt wederom een aantal kavels voor bouwen in eigen beheer uitgegeven.

Uit de woonwensenenquête blijkt er grote interesse te zijn in een segment kavels dat qua grootte en verkoopprijs tussen de categorie vrije kavels en starterkavels ligt. In fase 6 van de Broeckgouw heeft de gemeente daarom een vijftal kavels aangewezen, waar een twee- of drie-onder-één kap woning in eigen beheer gebouwd kan worden.

Op deze kavels aan het Pinkewad kunt u, samen met uw buren, uw eigen huis ontwikkelen en (laten) bouwen. De verkoopinformatie voor deze kavels is vanaf 1 november beschikbaar bij de verkopend makelaars – Steur & nemassdeboer – of op het projectbureau de Broeckgouw (Zeestraat 35A te Volendam). De informatie is tevens te downloaden via onderstaande links. Bij de verkoopinformatie treft u tevens een toelichting op het bouwen in eigen beheer en informatie over de ondersteuning die de gemeente biedt.

Indien u daadwerkelijk een keuze wilt maken, dient u zich actief aan te melden voor de keuze-avond door middel van het aanmeldingsformulier dat bij de verkoopinformatie is bijgesloten. De 3^1-kap kavels worden via de toewijzingsregeling met voorrang aan starters aangeboden, de 2^1-kap kavels worden via loting toegewezen. De aanmeldingstermijn voor de keuzeavond sluit op donderdag 28 november 2013. Daarna stuurt de gemeente alle aangemelde kandidaten een uitnodigingsbrief voor de keuzeavond.

Bij een succesvolle verkoop van deze kavels, wordt op korte termijn een volgende uitgifte van GPO- 2^1-kapkavels voorbereid.

> Aanbiedingsbrief GPO Pinkewad
> Aanmeldingsformulier GPO fase 6
> Richtlijnen GPO-kavels fase 6
> Koopovereenkomst fase 6
> Overzichtskaart

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief