Volop drukte bij de bouwmarkt van fase 7 & 8

Bouwmarkt fase 7 & 8 druk bezocht

15/11/2013 - Tijdens de bouwmarkt van 14 november zijn de in totaal 118 woningen in fase 7&8 gepresenteerd middels een brochure, maquettes en grote fotowanden! De eerste 40 woningen zijn nu in verkoop gebracht. De avond was druk bezocht door meer dan 300 enthousiaste geïnteresseerden.

Op de bouwmarkt waren verschillende hypotheekverstrekkers aanwezig om de kandidaat kopers van financieel advies te voorzien. Er was zelfs een fiets te winnen. KBK Ramakers was ook present om hun prachtige maatwerk te promoten.

Van diverse woningen waren modelmaquettes gemaakt. De bouwer van deze prachtige miniatuurversies liet vol trots de vele mogelijkheden van de woningen zien.

Bij de maquette van de hele wijk is goed te zien hoe de wijk groeit. Fase 7 & 8 is tijdens deze avond ook in detail aan de maquette toegevoegd, zodat iedereen een optimaal beeld kan krijgen van zijn toekomstige woning!

Naast de woningen in fase 7&8 zijn er ook GPO kavels voor 2- en 3 onder één kap woningen (fase 6) en twee-onder-één kap woningen (fase 4) in verkoop gebracht, waarvoor veel belangstelling werd getoond.

Naast de verkoopinformatie werd ook de vastgestelde inrichting van de openbare ruimte gepresenteerd. Er wordt een prettige en vooral kindvriendelijke woonomgeving gerealiseerd.

We zijn blij met de vele positieve reacties over de gepresenteerde woningen. We wensen iedereen veel succes met het maken van uw keuze en zien u graag op de keuzeavond op 7 januari 2014! Vergeet u niet aan te melden!

Bekijk hier de foto's >

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief