Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

17/03/2015 - Dinsdagavond 17 maart werd de bouwmarkt georganiseerd voor 23 woningen in de Broeckgouw. De succesvolle verkoop van de eerdere woningen in fase 7&8 én de regelgeving die gaat veranderen, hebben geleid tot een groot bezoekersaantal.
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen en konden hun vragen stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Erg druk was het ook rondom de maquette van de wijk.
Tijdens deze avond was er ook een onafhankelijk adviseur op het gebied van financiering aanwezig en hebben de verkoopmakelaars de vele bezoekers kunnen informeren.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 23 starterwoningen in fase 7&8 gepresenteerd in verschillende prijsklassen. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 tweekappers voor starters, 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning kunnen zich tot 7 april aanstaande aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond voor deze 23 starterswoningen vindt plaats op maandag 11 mei 2015.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Foto's bouwmarkt 17 maart 2015
 

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief