Fase 9 en 10

Op dinsdag 26 november organiseert de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt voor 8 watervilla's aan de oostrand van fase 9&10.
 
Tijdens de bouwmarkt worden de woningontwerpen, kavelafmetingen en de VON-prijzen gepresenteerd. De verkoopbrochures liggen voor u klaar. Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau en de aannemer Koopmans bouwgroep BV.
 
Bouwmarkt Patiowoningen en watervilla’s in de Broeckgouw

Datum:             Dinsdag 26 november 2019
Tijdstip:            Vrije inloop tussen 18:00 – 20:00 uur
Locatie:            PX Volendam,  W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat)
 
Vanaf 26 november kunt u zich tevens aanmelden voor deelname aan de keuze-avond(en) die medio februari 2020 zullen plaatsvinden.

Algemeen
Fase 9&10 is de laatste grote bouwfase in de wijk en biedt plek aan circa 140 woningen en 40 kavels. Centraal binnen deze woonwijk, die is geïnspireerd door de jaren 30, staan de begrippen identiteit, karakter, verbinden en duurzaamheid.

De wijk is ruim van opzet en heeft een gevarieerd woningaanbod verdeeld over drie kenmerkende sfeergebieden. Alle woningen in fase 9&10 worden aardgasvrij gerealiseerd. Daarnaast geldt een ruime parkeernorm van circa twee auto’s per woning en is er extra aandacht voor veiligheid in het verkeer.